Het heeft even op zich laten wachten maar de website van de challenge staat online. De zomers is inmiddels om en er is hard gewerkt aan de website. De vertalingen hebben echter meer tijd in beslag genomen dan voorzien. Want geen enkele bedrijfstak moet zich juridisch dusdanig verantwoorden als de farma. En de website is een megaklus omdat in elk Europees land een eigen website komt in hun eigen taal. Dus de ondertiteling van de profielfilmpjes en de blog teksten moeten diverse malen vertaald worden zonder de sfeer en intentie te verliezen. In veel landen zijn we nu live.

Dus deze week stellen we ons aan jullie voor. Vanaf volgende week zullen bij mij 5 weken lang een blog tekst met foto’s worden toegevoegd zodat jullie zelf kunnen volgen hoe ik deze challenge beleefd en ervaren heb.

Klik HIER om ons te ontmoeten.